COACHINGENT
van droom naar daad
business-coaching-banner.jpg

Copy of Business coaching in Gent

Groeien met je bedrijf? Ondernemerscoaching in Gent helpt je vooruit | professioneel advies | concreet en meetbaar | op maat van jou

 

Business Coaching voor elk soort ondernemer

Business Coaching is professionele begeleiding voor ondernemers. COACHINGENT biedt maatwerk aan voor elk soort profiel: ben je nu een ervaren rot in het vak of een starter die de eerste stappen in het ondernemerschap zet.

Starterscoaching

Je wil je eigen zaak starten of freelancer worden. Je popelt om eraan te beginnen, maar je vraagt je af hoe je dat het beste aanpakt.

Starterscoaching biedt antwoorden op al je zorgen en onzekerheden. Samen met je coach stel je een businessplan op en dokter je een strategie uit. Tijdens de eerste stappen is het belangrijk om resultaatgericht en doelmatig te ondernemen, maar ook om flexibel te zijn en niet eeuwig te blijven wachten totdat alles perfect zit.

Je leert doelen stellen, ontdekt welke competenties je hebt en hoe je die het best kan inzetten. Ook de financiële kant wordt bekeken.

Groeien met je bedrijf

Als je jouw bedrijf een boost wil geven en verder wil laten groeien, dan geeft COACHINGENT steun en advies. Via kritische zelfreflectie ontdek je welke richting je uit wil met jouw onderneming.

Als ondernemerscoach motiveren we je om dappere keuzes te maken en moeilijke knopen door te hakken. We geven advies vanuit denkkaders die aansluiten bij jou en je bedrijf. Samen stellen we concrete, haalbare en weloverwogen actieplannen op zodat je opnieuw een heldere kijk hebt op de toekomst van je zaak en jouw rol daarin.

Is Business Coaching iets voor mij?

Als je wil groeien samen met je bedrijf – op welke manier dan ook – dan is business coaching iets voor jou. Misschien herken je wel een van deze uitdagingen van groeiende ondernemers:

  • Ik zit altijd brandjes te blussen, waardoor ik geen strategische focus meer heb.

  • Welk DNA heeft mijn onderneming nu? Waar wil ik naartoe?

  • Mijn onderneming groeit niet in de richting die ik wil. Wat nu?

  • Ik verdrink in mijn werk. Hoe kan ik slimmer werken en effectievere procedures uitrollen?

  • Mijn team doet niet wat ik wil...hoe kan ik groeien in mijn leiderschap?

 

Info

➤ ADRES HOOFDZETEL
Aannemerstraat 157
9040 Sint-Amandsberg

☎ CONTACT ZAAKVOERDER
Mattias Demol
mattias@coachingent.be
+32 498 10 70 73

 

Business Coaching draait om jou en jouw groei

100% maatwerk

Je krijgt concrete en duidelijke actiepunten om toe te passen in jouw specifieke situatie. Professioneel gebracht, maar in een losse sfeer.

Ademruimte

Groeien met je bedrijf is spannend. Tijdens dit traject is je coach je klankbord. Zo krijg je meer ademruimte om nieuwe inzichten en creatieve oplossingen te laten geboren worden. 

Ontwikkelingsgericht

We kijken naar wie je bent, wat je drijft, hoe je je bedrijf wil ontwikkelen en in welke context. Zo kan je je volledige professionele en persoonlijke situatie verbeteren.

Outdoor coaching

Misschien is outdoor coaching iets voor jou? Dat is Business Coaching buiten in de natuur. Zo maak je jouw hoofd weer helemaal helder.

Wat zeggen anderen?

"Mattias heeft mij perfect geholpen bij de opstart van mijn eigen zaak. Hij heeft net dat extra zetje gegeven dat ik nodig had om de sprong te wagen. Absoluut een aanrader!"

Klaus, IT-ondernemer

"Door de coaching werd ik gestimuleerd om ook echt in actie te schieten en te werken aan wat ik graag wil bereiken. Ik heb op enkele weken tijd meer gerealiseerd dan in de voorbije drie jaar."

Angelina, personal coach

"Mattias draaide mijn tegenslagen om in nieuwe mogelijkheden. Op deze manier ben ik zelfstandig kunnen worden en kom ik dichter bij mijn dromen voor de toekomst."

Maarten, freelancer.