COACHINGENT
van droom naar daad

Trainingen

 
 

Trainingen en workshops

COACHINGENT biedt eendaagse & tweedaagse trainingen en workshops aan rond persoonlijke en professionele groei. We werken steeds in kleine groep van 8 à 10 personen. Op die manier ontstaat er een leuke groepsdynamiek en blijft er voldoende ruimte over om in de diepte te werken. We staan voor hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Met de kmo-portefeuille krijg je nog eens korting van 40%.

 
 
 
 
nele-loopbaancoach.jpg

Tweedaagse training Verbindende Communicatie

Donderdag 12.09.2019 en donderdag 26.09.2019

Een tweedaagse training waar je efficiënter en constructiever leert communiceren. Je krijgt inzicht in hoe communicatie werkt en wat de waarde is om op een verbindende en constructieve manier met klanten, collega’s en partners om te gaan.

 
 
 
stephanie-work-life.jpg

Eendaagse Workshop ‘Work-life-Integration’

Donderdag 03 oktober 2019

Overleven en gedijen in een veeleisende omgeving. Hoe doe je dat? Stephanie Van Oothegem (Mrs. Balls & Glory) geeft haar geheimen prijs. Een bootcamp vol tips & tricks over hoe je werk en leven zo goed mogelijk integreert met elkaar!

 
 
Annelies-groen-klein.jpg

Tweedaagse training Leiderschap Binnenstebuiten

Vrijdag 25.10.2019 en vrijdag 22.11.2019

Deze tweedaagse training helpt je jouw leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen zodat je met meer resultaat leiding kan geven. Inzichten worden uitgewisseld aan de hand van theoretische kaders, tools en eigen ervaringen. Door de aangebrachte technieken zelf in te oefenen, leer je de theorie omzetten in de praktijk én ben je klaar om er in je organisatie zelf mee aan de slag te gaan.

 
 

Elke training is betaalbaar met de kmo-portefeuille. Zo kan je veertig procent korting krijgen. Meer informatie vind je hier.

Wil je een In-companytraining op maat van je bedrijf?

 
 
logo-vlaanderen.png
 
download.png
 
Logo+erkend+dienstverlener+KMOP.png