COACHINGENT
van droom naar daad
blaadjes.jpg

Outdoor coaching in Gent

Wandelcoaching | coaching in de natuur | Get out of your comfort zone! Ontdek de mogelijkheden

 

Outdoor Coaching geeft zuurstof aan je persoonlijke ontwikkeling

Outdoor Coaching brengt je fysiek en mentaal in beweging. Als het weer en het moment het toelaten gaan wij met elk van onze coachees naar buiten voor een frisse neus en een frisse blik. Tijdens een wandeling in een van de mooie parken in Gent koppel je jezelf makkelijker los van de dagelijkse routines en kopzorgen. Zo kom je sneller tot de kern.

COACHINGENT biedt ook speciaal aangepaste buitensessies aan op maat van jou of van een groep collega’s.

Is Outdoor Coaching iets voor mij?

Coaching in de natuur is ideaal voor wie op een actieve manier nieuwe stappen wil zetten in zijn leven, werk of bedrijf. Wandelervaring is niet nodig, maar goesting om richting je doel te stappen wel!  Misschien herken je een van deze veel voorkomende situaties:

  • Ik zit met heel wat vragen rond mijn huidige job.

  • Ik wil meer inzicht in mezelf en mijn ontwikkeling.

  • Als zelfstandige of bedrijfsleider zit ik met vragen rond mijn werk.

  • Ik wil een burn-out voorkomen bij mezelf en/of mijn medewerkers.

  • Ik droom er al lang van om … en wil er nu eindelijk iets mee doen!

 

Info

➤ ADRES HOOFDZETEL
Aannemerstraat 157
9040 Sint-Amandsberg

☎ CONTACT ZAAKVOERDER
Mattias Demol
mattias@coachingent.be
+32 498 10 70 73

1-op-1-sessie

Samen met je coach ga je twee uur wandelen in de natuur. Je zet letterlijk en figuurlijk nieuwe stappen in je leven, je werk of je bedrijf.

Loopbaanbegeleiding buiten?

Dat is mogelijk! Gewoon even aangeven aan je coach, de gepaste kleren aantrekken en OFF-YOU-GO! Het doel blijft: jou begeleiden in jouw werk of carrière.

Cabin in the woods

Een dag en een nacht in de bossen. Voor iedereen die wil werken rond (persoonlijk) leiderschap en die niet bang is van confrontatie - vooral met zichzelf! Stuur ons een mailtje en wij bouwen een product op maat.

Outdoor Coaching draait om jou en je persoonlijke ontwikkeling

In beweging

Outdoor coaching is een doeltreffende en krachtige manier om je natuurlijk veranderingsproces te ondersteunen. En dat kan een proces zijn op persoonlijk vlak, in je job of je bedrijf.

Op je doel af

Wandelen doet je energie én je gedachten stromen. De natuurervaring gecombineerd met extra coaching tools helpt je om de antwoorden te vinden die vaak al in je zitten. 

Luisteren naar jezelf

Doordat je letterlijk vertraagt, kan je beter focussen en krijg je meer voeling met wat er in je leeft. Het stimuleert je om voortaan meer te werken en te leven vanuit je eigen kracht en authenticiteit.