COACHINGENT
van droom naar daad
loopbaanbegeleiding.jpg

Loopbaanbegeleiding in Gent

Zit je met vragen rond je werk? Ontdek hoe loopbaanbegeleiding in Gent je kan helpen. | 100% maatwerk | Werknemers | Zelfstandigen

 

Loopbaanbegeleiding in Gent helpt je vooruit

Loopbaanbegeleiding bij COACHINGENT gaat voor een no-nonsense-aanpak op maat. Praktisch, ontwikkelingsgericht en met focus op resultaat stippel je een actieplan uit om je doel te bereiken. Tijdens het traject kom je heel wat over jezelf te weten zoals wat je talenten zijn en hoe je die kan inzetten. Wij motiveren je om in beweging te komen en om hindernissen te zien als waardevolle uitdagingen.

COACHINGENT past voor kant-en-klare formules. Die zijn er niet. Je probeert het groter geheel te bekijken en strategisch na te denken over de toekomst. Je doet dat stap voor stap: van het geheel naar de delen. 

Is loopbaanbegeleiding iets voor mij?

Je zit met vragen rond je werk en je wil graag een heldere kijk op de zaak? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Misschien herken je je wel in een van deze veel voorkomende situaties:

  • Wat zijn mijn competenties? En hoe kan ik ze versterken?

  • Hoe kan ik me weer prettig en gemotiveerd voelen in mijn job?

  • Ik overweeg om van job te veranderen, maar wat past er nu eigenlijk écht bij me?

  • Wat zijn mijn waarden? Wat is belangrijk voor mij? Welke werkcontext past bij mij?

  • Hoe krijg ik meer inzicht in mijzelf en mijn ontwikkeling?


Wij brengen jouw kwaliteiten, talenten en motieven in kaart. Samen exploreren we het gewenste werkveld. We begeleiden je zodat jij weer sturing kan geven aan je loopbaan en we zetten graag ons netwerk in om jouw dromen zo concreet mogelijk te realiseren.

Twijfel je nog? Doe dan de loopbaantest van de VDAB of contacteer één van onze coaches voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Info

➤ ADRES HOOFDZETEL
Aannemerstraat 157
9040 Sint-Amandsberg

☎ CONTACT ZAAKVOERDER
Mattias Demol
mattias@coachingent.be
+32 498 10 70 73

▲ LOOPBAANCHEQUES BESTELLEN?
Bespaar op je loopbaantraject dankzij loopbaancheques van de VDAB.

Wat is loopbaanbegeleiding en wat niet?

Download hier de infobundel van de VDAB.

Dit traject draait om jou en je talenten

100% maatwerk

Alle sessies in je traject zijn 1-op-1 en helemaal afgestemd op jou en je situatie. Geen algemene groepssessies dus, maar wel persoonlijke gesprekken om je eigen pad uit te stippelen.

Leuke opdrachten

Tijdens loopbaancoaching ga je zelf actief aan de slag, zodat je meer uit je coachingtraject haalt. Elk traject wordt ondersteund met een online toolbox vol opdrachten en waardevolle info die inzicht geven in wie je bent en wat je wil.

Outdoor coaching

Wil je graag ook letterlijk in beweging komen? Dan is outdoor coaching iets voor jou! Dat is loopbaanbegeleiding buiten in de natuur. 

Wat zeggen anderen?

"Ik vond bij Mattias mijn authenticiteit terug, wie ik echt ben en niet wie ik moet zijn en hoe ik dit kan vertalen naar mijn job toe. Mijn leven en mijn jobinvulling zien er nu heel anders uit dan een jaar terug. Het verhaal is nog niet af, maar is nog maar pas begonnen."

"Toen ik Mattias opzocht, bevond ik me op enkele vlakken in m'n leven op een soort keerpunt. Hij luisterde heel aandachtig naar mijn verhaal, stelde kritische vragen op een respectvolle manier en synthetiseerde waar het mij nog niet lukte. Hij was een professioneel klankbord waardoor ik me gesterkt voelde in de stappen die ik gedurende die periode zette."

"Merci Mattias om mij te helpen bij verschillende keuzes in mijn loopbaan. Ik heb zaken kunnen realiseren die ik eerder niet durfde. Ik heb mijn resetknopje gevonden en heb dankzij het traject al heel veel nieuwe stappen kunnen zetten in mijn job. Ik vind loopbaanbegeleiding een absolute aanrader.”

Meer referenties? Kijk op de Google Page en Facebook-pagina van COACHINGENT.

 
 

Wil je meer te weten komen?