COACHINGENT
van droom naar daad
home_klein.jpg

Life coaching Gent | COACHINGENT

Op een keerpunt in je leven en klaar om een nieuwe koers te varen? Volg life coaching in Gent en ga voor het leven dat écht bij je past.

 
 
 

Je wil jezelf ontplooien en je durft gaan voor een leven dat bij je past? COACHINGENT brengt je in beweging en helpt je om stappen te zetten. Je doet het dus zelf, maar niet alleen!

  • Je krijgt inzicht in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je leert obstakels ombuigen tot uitdagingen.
  • Je leeft meer vanuit je eigen kracht en authenticiteit.
  • Je wordt begeleid door een professioneel gecertificeerde coach.

Is life coaching iets voor mij?

Je staat op een keerpunt in je leven en je wil een nieuwe koers varen. Je bent bereid om hiervoor actie te ondernemen en concrete stappen te zetten. Maar wat ondersteuning of stimulering is welkom? Dan is life coaching iets voor jou. 

Misschien heb je al een duidelijke droom die je wil realiseren, maar je weet niet hoe. Of je weet wat je niet wil, maar nog niet wat je wel wil. Of je herkent je in een van deze vragen en situaties:

  • Wie ben ik en waar wil ik naartoe?
  • Ik wil krachtiger in het leven staan.
  • Ik wil graag meer levensvreugde.
  • Hoe vind ik een beter evenwicht tussen werk en privé?
  • Ik droom er altijd al van om … maar hoe begin ik eraan? 

Dit traject draait om jou en je leven

Actie!
Tijdens life coaching neem je verantwoordelijkheid over je eigen leven en ga je zelf actief aan de slag. Mét persoonlijke begeleiding. Je doet het dus zelf, maar niet in je eentje!

100% maatwerk
Alle sessies zijn 1-op-1 en afgestemd op jou, je situatie en je tempo. Sommigen gaan graag snel vooruit, anderen nemen liever meer tijd om dingen te integreren in hun leven. Jij kiest!

Ontwikkelingsgericht
We kijken naar wie je bent, wat je drijft, hoe je je wil ontwikkelen en in welke context. Zo kan je meer werken en leven vanuit je eigen kracht en authenticiteit.

Outdoor coaching
Wil je graag ook letterlijk in beweging komen? Dan is outdoor coaching iets voor jou! Dat zijn life coaching-sessies buiten in de natuur. Ontdek meer >

Wat zeggen anderen?

"Mattias nodigt uit om elke keer enkele stappen verder te gaan, out of my comfort-zone, richting magie. En dat alles op een hele toegankelijke en ondersteunende manier."

Klara, therapeut

"Mattias stimuleerde mij om mijn gevoel te volgen en beslissingen te nemen waar ik al lang over twijfelde. Hij was een professioneel klankbord waardoor ik me gesterkt voelde in de stappen die ik gedurende die periode zette."

Katelijne, stedenbouwkundig ontwerper

"Hij is op een natuurlijke en nonchalante wijze echt goed in wat hij doet, heeft de capaciteit zich aan te passen aan de noden van het moment en durft nog verder dan 'out of the box' te denken. Hij is niet zomaar een coach, Mattias is voor mij een echte engel op aarde."

Eveline, account manager

Meer referenties? Kijk op de Google Page en Facebook-pagina van COACHINGENT.


Maak gerust een afspraak!

Wil je stappen zetten richting je nieuwe ik? Een leven leiden dat écht bij je past? Vul dan dit formulier in en klik op versturen of maak een afspraak via de online agenda.