COACHINGENT
van droom naar daad
boeken-leiderschap.jpg

Ontdek je leiderschapsstijl in Gent

Wil je te weten komen wat je leiderschapsstijl is? Volg dan een tweedaagse training bij COACHINGENT in Gent.

 
 

Kom meer te weten over je leiderschapsstijl in Gent

Laten we beginnen met enkele vragen: leiderschap, hoe zou jij dat definiëren? Wat maakt voor jou een goede leider? 

Simpele vraag, moeilijker antwoord.

Voor de een moet een leider daadkrachtig zijn en rigoureus beslissingen nemen. Voor de ander moet een leider zich zorgzaam opstellen en een bereidheid tonen om te luisteren. En alles daar tussen in. Een eenduidig antwoord is er niet op die vraag, maar dat hoeft gelukkig ook niet. Want leiderschap is iets zeer persoonlijk.

Waarom leiderschap niet kaderen vanuit jezelf? Welke sterktes kun jij inzetten om op een verbindende en opbouwende manier leiding te geven? Wat zijn jouw talenten daarin? Op welke manier haal jij het beste naar boven uit de mensen? Hoe kun jij nog groeien als leidinggevende en wat zijn de mogelijke valkuilen van je leiderschapsstijl? In Gent kun je een tweedaagse training Leiderschap Binnenstebuiten volgen om dat allemaal te weten te komen. Annelies Depuydt gaat samen met jou op zoek. Je ontdekt de leiderschapsstijl die het best bij je past en leert die op een concrete manier in te zetten in een professionele context.  

Deze training is er voor iedereen die zijn persoonlijk leiderschap met een authentieke blik wil onderzoeken en wil laten groeien.

Wat is leiderschapsstijl?

Leiderschapsstijl is de manier waarop een persoon zijn taak als leider uitvoert. Je vindt op het internet genoeg bronnen waarin ze leiderschap indelen in verschillende stijlen. Voor de een zijn er vier stijlen, voor de ander acht en voor de ander nog wat anders.

Bij COACHINGENT kijken we op een andere manier naar leiderschapsstijl. Wij gaan uit van jouw persoonlijkheid. Want hoe leuk het ook is om dingen te categoriseren, wij geloven sterk in persoonlijk leiderschap. En persoonlijk leiderschap blijft evolueren. Want hoeveel ervaring je ook hebt: wat gisteren werkte, werkt morgen misschien niet meer. En als het erop aan komt, buig je terug op je eigen intuïtieve stijl en patronen. Daarom word je je beter bewust van je eigen sterktes om van daaruit je leiderschapsstijl te blijven ontwikkelen.

We noemen dat leiderschap van binnen naar buiten.

Doelstelling van de cursus leiderschapsstijl

Na deze training

  • Heb je inzicht gekregen in jouw leiderschapsstijl.

  • Heb je inzicht gekregen in jouw unieke kwaliteiten en jouw uitdagingen.

  • Heb je inzicht gekregen om jouw groeipotentieel als leidinggevende te vergroten.

  • Heb je jouw toolbox gevuld met tips en tricks om jouw leiderschap te versterken.

  • Heb je de mindset van een leider ontwikkeld die past bij je loopbaan en bij jouw context.

  • Heb je vaardigheden verworven om je leiderschap concreet te maken

  • Heb je tools in handen om je medewerkers te motiveren en te laten groeien.

Voor iedereen die meer wil te weten komen over leiderschapsstijlen

Voor elke soort leider: coördinatoren, teamcoaches, zaakvoerders, directiefuncties, managers, ondernemers. Kortom: Iedereen die zijn werkplezier en effectiviteit als professional wil verhogen door een persoonlijke en dus meer krachtige manier van leiding geven. Leiderschap dat én bij jou past én ook nog eens werkt. Voor iedereen die zijn persoonlijk leiderschap vanuit een authentieke bril wil onderzoeken, wil laten groeien en concreet wil inzetten in zijn werkcontext.

 

Sharing is caring