COACHINGENT
van droom naar daad
executive_klein.jpg

Executive coaching in Gent

Versterk je professioneel leiderschap als manager of leidinggevende dankzij Executive Coaching in Gent | recht voor de raap | maatwerk | actie- en doelgericht

 

Executive Coaching

COACHINGENT is je sparringpartner om je uit te dagen en om je als ondernemer of executive te doen groeien. Verwacht klare taal en bereid jezelf voor om out of the box te denken. Tijdens de Executive Coaching-sessies scherp je jouw strategisch inzicht aan en leer je nieuwe doelen te stellen. Die bereik je door je talenten en competenties op een hoger plan te brengen en efficiënt in te zetten. We nemen geen blad voor de mond en streven naar een resultaatgerichte coaching die je motiveert de juiste beslissingen te nemen.

Bij COACHINGENT helpen we ook graag te verbinden. Dankzij ons uitgebreid netwerk van high potentials en professionele partners brengen wij interessante profielen samen. Ons team gelooft sterk in het belang van duurzame relaties.

Is Executive Coaching iets voor mij?

Je wil je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Je wil als manager of leidinggevende meer vat krijgen op je professionele situatie. Wegens tijdsdruk, minder personeel, te hoge verwachtingen en reorganisaties is dat niet altijd evident. In dat geval is executive coaching iets voor jou. Vragen en situaties die vaak opduiken:

  • Hoe maak ik als manager mijn mensen zelfsturender?

  • Ik wil effectiever communiceren om zo betere resultaten te halen.

  • Hoe spreek ik als leidinggevende mijn medewerkers aan in hun talent?

  • Ik wil mijn leiderschapsstijl leren kennen en verder optimaliseren

  • Hoe kan ik investeren in een betere work-life balance?

 

Info

➤ ADRES HOOFDZETEL
Aannemerstraat 157
9040 Sint-Amandsberg

☎ CONTACT ZAAKVOERDER
Mattias Demol
mattias@coachingent.be
+32 498 10 70 73


Executive Coaching draait om jouw leiderschap

100% maatwerk

Dit traject wordt helemaal afgestemd op jou en de organisatie waar je werkt. Je krijgt dus concrete en duidelijke actiepunten om toe te passen in jouw functie en je bedrijf. 

Uitdagend

Je coach houdt je een spiegel voor: recht voor de raap, zonder blabla, maar toch met mildheid. Je bent bereid om je comfort zone te verlaten. Zo haal je het maximum uit je traject.

Outdoor coaching

Wil je graag ook letterlijk in beweging komen? Dan is outdoor coaching iets voor jou! Dat is je sessie buiten in de natuur. Zo kom je makkelijker tot de kern van de zaak.

Wat zeggen anderen?

"Door middel van handige tips en tricks wordt deze opleiding nog steeds op de werkvloer bewust of onbewust toegepast. Het was aangenaam om met Mattias te mogen samenwerken!"

Wim, Support Manager VASCO Data security

"Mattias is een gedreven en enthousiaste trainer-coach met sterke people skills. Dankzij zijn uitgebreide coachingvaardigheden kan hij zonder problemen inspelen op wat er leeft bij de coachee of bij de groep."

Katrien, Attaché Interne Controle FBZ

"Hij is op een natuurlijke en nonchalante wijze echt goed in wat hij doet, heeft de capaciteit zich aan te passen aan de noden van het moment en durft nog verder dan 'out of the box' te denken. Hij is niet zomaar een coach."

Eveline, Key account manager

Meer referenties? Kijk op de Google Page en Facebook-pagina van COACHINGENT.