COACHINGENT
van droom naar daad

Bootcamp voor starters en prestarters in Gent

Tijdens deze bootcamp krijg je een hele dag tips en tricks rond allerhande thema’s waar je als starter of prestarter goed mee aan de slag kan.

 

Bootcamp voor starters

Je wilt starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Of bent daar al mee bezig? Je hebt veel goesting om er tegenaan te vliegen, maar je zit nog met een heleboel vragen. Hoe stippel je nu precies een solide visie uit? Hoe geraak je aan klanten? Hoe bouw je aan een businessplan? Welke prijs moet je vragen? Wat is mijn bedrijfs-DNA?

Deze training is er voor iedereen die een professionele droom heeft en die tot vervulling wil brengen. De enige vereiste om mee te doen met deze bootcamp is dat je al een concreet idee of concept hebt. Ook mensen die al gestart zijn, maar graag willen finetunen of bijleren zijn welkom.

Interactie met trainer en groep

Je trainer, Mattias, heeft al meer dan vijf jaar ervaring in het begeleiden van starters en ondernemers. Hij is dus een vat boordevol relevante informatie. Hij neemt je mee op route met leuke filmpjes, zinvolle anekdotes, effectieve tools en dito methodes. Je maakt ook kennis met andere (pre)starters. De groep dient als klankbord om vragen aan te stellen en ideeën te pitchen. Er wordt gewerkt in kleine groep, met maximum 8 deelnemers. Zo kan er ingezoomd worden op persoonlijke vragen en wordt er maatwerk geleverd. Samen maken jullie er een leuke en zinvolle ervaring van met een grote impact. Het zal je ongetwijfeld een professionele boost geven. 

Doelen van de bootcamp

Tijdens deze bootcamp krijg je een hele dag tips en tricks rond allerhande thema’s waar je als starter of prestarter goed mee aan de slag kan. Mattias brengt dit alles met veel animo en voldoende interactie. Na afloop zul je:

 • Alle info hebben om je zaak concreet op te starten of te laten 'boosten'

 • Inzicht hebben in basisprincipes van marketing & branding

 • Jezelf beter kunnen verkopen en een overtuigende elevator pitch kunnen brengen

 • Je business plan duidelijker in kaart gebracht hebben

 • Meer grip hebben op je missie, visie en unique selling proposition

 • De belangrijkste valkuilen voor starters herkennen en vermijden

 • Steviger in je schoenen staan en met meer zelfvertrouwen kunnen ondernemen

Je kan na afloop direct aan de slag met alles wat je die dag hebt geleerd.

Datum en locatie

Er zijn twee trainingen gepland. Eentje op 27/11/2018 en eentje op 23/04/2019. Ze vinden allebei plaats in 'Askit' te Gent. Dat is een gerenoveerde brouwerij die fungeert als vergadercentrum. Een perfecte locatie om jezelf professioneel te ontplooien.

Details

 • Data: 27/11/2018 of 23/04/2019

 • Locatie: Askit, Ham 175 - 9000 Gent (www.debrouwerij.be)

 • Prijs: 196 euro excl. BTW (KMO Portefeuille korting van 40% is mogelijk)

 • Inbegrepen: Lunch, koffie en thee

 • Doelgroep: Starters (tot max 2 jaar) en prestarters (met een duidelijk idee/concept)

Wie is Mattias

Mattias is loopbaancoach, ondernemerscoach en zaakvoerder van COACHINGENT.

Hij is een gedreven coach die al veel starters heeft begeleid om de eerste stappen (en de daarop volgende) te zetten in hun ondernemersloopbaan. Mattias gaat steeds met veel bravoure en drive te werk en wakkert ongetwijfeld je zin naar handelen en ondernemen aan. Zijn doel is om mensen te inspireren om hun dromen waar te maken. Wil je meer info of heb je een persoonlijke vraag voor Mattias? Mail naar mattias@coachingent.be